Ladda ner

Avinstallera Ladbrokes Poker-programvaran

Ladbrokes Poker har gjort så att det går så fort och smidigt som möjligt att avinstallera programvaran för Ladbrokes Poker.

*Vi skulle vara extremt tacksamma om du kunde avvara ett kort ögonblick att meddela vår kundtjänst information angående anledningarna till varför du lämnar oss eller avsinstallerar programvaran. Detta för att vi alltid siktar mot att göra förbättringar och att lösa alla eventuella problem för våra kunder som vi värdesätter högt.

Avinstalleringen

Vänligen notera: avinstalleringen kan variera något beroende på din dators operativsystem och version.

1. Gå till startmenyn i Windows (nere i vänstra hörnet av din skärm).
  2. Skriv "Lägg till och ta bort program" i sökfältet och öppna verktyget genom att klicka på det.
  3. När "Lägg till eller ta bort program"-verktyget öppnas letar du dig vidare till Ladbrokes Poker Software i listan av installerade program som visas i listan.
  4. Klicka på "Avinstallera/ändra" Ladbrokes Poker alternativt dubbelklicka på Ladbrokes Poker i listan som visar avinstallerings-markören.
  5. Följ nu helt enkelt avinstalleringsguiden.

Det kan ta ett par minuter att avinstallera LadbrokesPoker-programvaran. Vänligen tveka inte att kontakta kundtjänst om du skulle har några vidare frågor.

Vi hoppas att du snart vill komma tillbaka till vår hemsida och besöka den regelbundet. Där kan du hålla dig uppdaterad om alla våra fantastiska nya erbjudanden och turneringar som vi regelbundet erbjuder.